Serverbyte 4-6/5

På grund av resursbrist hos vår nuvarande host kommer vi att byta till en ny. Den nya servern är installerad och klar, och i helgen 4-6/5 kommer all data att flyttas över till det nya systemet. Detta kan innebära mindre störningar i åtkomsten till websidor och e-post.

Som följd av serverbytet kommer vi att uppgradera alla mjukvaror till nya moderna versioner. Bland annat e-post servern byts ut till en bättre variant, vilket får följden att alla e-post inloggningar efter helgen kommer att använda e-post adressen som användarnamn. Kontot för marcus.runsten@stilit.se kommer exempelvis att ha användarnamnet marcus.runsten@stilit.se hädanefter, där det tidigare var någonting annat. Lösenorden ändras dock inte.

Vi kommer att posta en uppdatering när allting är uppe och snurrar på den nya maskinen.

Vi ber om ursäkt i förväg för besväret.